Lakor dar Subiton

More
14 years 1 month ago #2030 by Fantalas
Replied by Fantalas on topic Lakor dar Subiton
Szóval mir?l is lenne szó? - Kérdem kérd?n s várom a választ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 1 month ago #2031 by Theraxin
Replied by Theraxin on topic Lakor dar Subiton
"Ha meg nem sértem az összegy?lteket /és most 1s alatt egy Tudat érzékelését elnyomok (megnézem az asztaltársaság dinamikus és pszi pajzsait egy pillanatra)/ megtudhatnám, hogy mi célja van ennek a színjátéknak, tisztelt Gramor úr?

More
14 years 1 month ago #2032 by Lasteer Far
Replied by Lasteer Far on topic Lakor dar Subiton
Theraxin:

Olyan falakba ütköztél amiket csak nehezen lehetne lebontani, de kés?bb rájössz hogy szakrális védelem s egy küls? személy is védi az elméjüket.

Gramor: " Ez a kis színjáték ?riz meg attól h az agyad ne a füleden follyon ki... Nah de a hangzavar kell?en nagy lett, hála a lovagtársaimnak( s az apród kinézet? alakok felé biccent) ..Feladatom van nektek. Az inkvizíció fizet meg titeket, mert senki nem érintheti azt a tárgyat Domwik szolgái közül. A tárgy neve Lakor dar Subiton a káoszkard. ..." Majd elmeséli a történetet. " A lovag egy törvényt hozott miszerint a kardot senki domwik hív? meg nem érintheti. Feladatotok megkeresni a kardot s eljuttatni a messzi Èszak városába : Masgarba.
Ne higgyétek hogy csak úgy információ nélkül indítalak el titeket. Menjetek el Shadlekbe s keressétek meg Perian nevezet? papot. ? tudja merre lehet a kard. Kaptok pénzt s az inkvizíció titkos jelvényét amit csak kalandoroknak ad s amely a feladat bevégezte után megsemmisül.Van e kérdésetek?. "

A lovag hallgatásba mélyed... A zaj egyre emelkedik s már egy másik társaság is csatlakozott a zajongásban a másikhoz...

More
14 years 1 month ago #2033 by Fantalas
Replied by Fantalas on topic Lakor dar Subiton
Nem tudom a többiek hogy vannak vele de én elvállalom a feladatot. - mondom.

More
14 years 1 month ago #2034 by Theraxin
Replied by Theraxin on topic Lakor dar Subiton
"Nem tetszenek Shadon módszerei arra, ahogy az ügyeiket intézik... Valamint én nem tartozom azok közé, akik pár aranyért eldobják az életüket. Kinek áll még érdekében a kard megszerzése? És pontosan milyen ügyekbe keveredünk ezzel bele? És kik fedezik a hátunk, ha esetleg összet?zésbe kerülünk? Mert nekem elég ellenségem van anélkül is, hogy gy?jteni kezdeném ?ket..."

More
14 years 1 month ago #2035 by Lasteer Far
Replied by Lasteer Far on topic Lakor dar Subiton
"Theraxin úr a Vértestvériséggel ne aggódjon se a többi haragosával ha gondolja elintézhetünk pár dolgot pluszban... De új ellenségekre nagyon nem fog szert tenni mivel aki tud a kardról az a Subitonisták, vagyis Lakor dar Subiton egykori tanítványainak a leszármazottainak vallják magukat. De ?k ott lesznek ahol a kardot sejtik. De ha az úr félti magát nyugodtan futhat az ellenségei el?l van más pszi mester a világon de ha megtagadja e kis küldetést haragosai csökkenése helyett az inkvizíciót vonja magára.
Hogy mibe keverednek bele az a maguk dolga...végezzék el a feladatot s Masgarban megkapják a jutalmat..."

A lovagon látszik h nem tür ellenvetést... s kezd ideges lenni...
Az újonnan zajongók szóváltásba keveredtek a lovagokkal

Time to create page: 0.192 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.