SR-Vadvirág naplója

More
14 years 4 days ago #2366 by Kyarra
SR-Vadvirág naplója was created by Kyarra
Shadowrun (TheElf meséje)
Név: Vadvirág
Id?: 2060.XX.XX
Els? nap

[i:2auu4tzw]Csatlakoztam az árnyvadászok azon csapatához, akik a LoneStar megbízásából dolgoznak. A feladat kideríteni miért er?szakolnak meg metahumánokat és miért a sok éjszakai gyilkosság. A csapatban nem én vagyok egyedül mágiahasználó. Ott van Shifty, aki afféle félig felébredt, olyan ezermesterféle. Aztán a nem mágikus csapattagok Mithlore aki a fegyverekhez ér nagyon, meg Azrael aki leginkább az er?szakhoz ért.
Néha azt érzem, kissé er?szakot kell tennem a természetemen, így hogy Azrael bandájával dolgozom együtt. Harcosok, de kegyetlenek, még ha ?szinték is. Az én iskolám a nyílt harcról szólt a becsületességr?l, ahogy a nagy Sárkányöl? megkövetelné és hogy a gonoszt irtani kell. Azok a bandák minden tagja megérdemli a halált, mint b?nöz?, de mint ember nem érdemli meg a kínzást. A kínzás és kegyetlenkedés nem volt soha a tanítás része és nehéz megbirkózom vele. Bár eddig nem tettem szóvá, hogy nem érzem helyesnek a módszereiket és ez után se fogom. Egyedül állnék a véleményemmel és talán még a feladatot is visszavetném. Jelenleg nehéz eldönteni mi a legjobb megoldás. És ha nem találunk megfelel? alanyt, akit ki lehet kérdezni mi lesz?
Az egészben nem segít Mithlore és Azrael közti nyílt ellenszenv se, bár most mintha Azrael változott volna. Bár gyors váltás volt, talán ezzel nem lesz gond.
A nyomozásra visszatérve jó terv annak a dokinak a tudományos eredményeihez hozzáférni, valami csak kiderül bel?le.[/i:2auu4tzw]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.162 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.