Eredend?en nem szeretek büntetést osztogatni, de ha Elf osztja ki, akkor úgy jöhet ki a dolog, hogy önkényb?l cselekedett. Eddig direkt nem szóltam bele a világtervez? témába, mert láttam, hogy veled ez hová fog vezetni és hidd el elég l?por volt már az életemben ahhoz, hogy ne legyen kedvem belegyalogolni egy ilyen mini háborús övezetbe, de most kénytelen vagyok. Ezt különösen nem kedvelem, de most muszáj.
Végigolvastam az egészet és nekem ebb?l az jött le, hogy amióta fölvetetted a témát, egy percnyi munkád nem volt a dologban. Segítséget kértél és kaptál is, és ahelyett, hogy kulturáltan válaszoltál volna, elkezdtél személyeskedni. Igen, írhattad volna, hogy neked ez nem tetszik, mert és fölsorolod. Ehelyett úgy nyitsz, hogy "Mi ez a baromság?". Ott mondod, hogy következetlen a rendszer, ahol tökéletesen át van gondolva. De ott van a programok esete is. Mi megemlítettünk több programot és egy forgalmazót, de egy szóval se közöltük, hogy vedd meg és csak azt vedd meg, a megemlített programok között több ingyenes is volt, illetve akár használhattál volna más által megvett példányt, csak ha már informatikus vagy, akkor bizonyára képes vagy rá és az is egy lehet?ség, de nem, igényed sem volt rá, ellenben odaböffentettél egy Paint-es firkát. Remek.
A másik dolog, hogy folyton a Warhammerrel jössz. Ez nem baj, én is szeretem, szoktam workshopba járni, megvettem az eredeti szg.-es játékokat, stb., de te egy szóval se említetted, hogy ez egy WH40K scenarionak indul, mondjuk egy bolygónak, ami ellen Exterminatus készül vagy ilyesminek, Akkor mi hogy a fenébe induljunk ki abból?
Sorolhatnám még az összes hasonló megnyilvánulást, de nem fogom. Most kapsz egy infraction-t, hogy legyen lehet?séged válaszolni. Ha fröcsögsz és személyeskedsz, akkor ki foglak innen tenni, akkor is ha visszajössz.
Legközelebb pedig tiszteld meg mások [Elf, Sol, s?t girion, mert ugye ? is konstruktívan nyilvánított véleményt, ellentétben veled] munkáját legalább azzal, hogy ha valami nem tetszik akkor legalább miel?tt lefikázod, legalább elé teszed azt, hogy "véleményem szerint", vagy "úgy gondolom".