Infraction for Thrall: Insulted Other Member(s)

More
13 years 4 months ago #3449 by Nyarlathotep
User: Thrall
Infraction: Insulted Other Member(s)

Administrative Note:

Message to User:

basszátok meg a kurva anyátok, amiért egy elavult paintes térkép miatt gyúnyolódtak.

te nyarly, külön baszódj meg a warhammeres faszságodért, hogy képes voltál azt írni, nem készült bel?le szerepjáték, és azért hogy világtervez?ben els? övön aluli postod jelent?s segítség volt hogy felbasszam az agyam

Thrall! Erre a stílusra amit itt produkáltál, nincs szükségünk!

Másodsorban, ez az egész hisztéria amit itt elkövettél, körülbelül úgy fest, mint annak a vérpistikének az el?adása, aki nem tud eleget tápolni egy világban, ezért nekilát, hogy csináljon egy "jobbat", de se ötlete, se esze, se tehetsége nincs hozzá és még igénytelen is.

Azon, hogy írtam egy gyors tutorialt, hogy a következ? térképed használható legyen, semmi övön aluli nincs, f?leg hogy a térkép elavult se lehetett, hisz az volt az egyetlen, jobb verzió nem készült.

Azt pedig hogy a Warhammerb?l nem készült "szerep" játék, egy szóval se állítottam, sajnos készült. Nem szeretem, de ízlésr?l ne vitatkozzunk, ha szereted, egészségedre. Én megmaradok a figuráknál / RTS játéknál.

Igen, hidd el, nekem is ugrott vagy 60-at a pulzusszámom amikor elolvastam amit ideremekeltél, de azért amint látod kulturáltabban is meg lehet fogalmazni a kritikát/véleményt. Most az eddigiek mellé adok még 2 pontot, remélem az majd észre térít. [5 nél jársz]
Ban UsergroupPointsInfractionsBan Period
Banned Users63 Day(s)
Banned Users87 Day(s)
Banned Users101 Month(s)
Banned Users156 Month(s)
Banned Users201 Year(s)
Banned Users25Forever
Possible Infraction Groups -> Troll - 3 Point(s)
Ez itt az összeszedhet? pontok mennyisége és az, hogy bizonyos mennyiség? "fekete pont" után mi jár.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.560 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.