Shaddar Nastha, az árnyak városa

More
14 years 6 months ago #1616 by NĂŠmeth MiklĂłs
Na jó, akkor kezdem: Felkeltek és a tegnap esti dolgok járnak a fejetekben. Félkómában vagytok, amikor észreveszitek, hogy egy lovaskocsi áll pár száz méterrel arrébb és nem halad. El?tte egy ideges úr mászkál és arcán kétségbeesés látszik...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 6 months ago #1617 by MarkĂł Gergely
felkelek odamegyek hozzá és megkérdem mi a gondja?

More
14 years 6 months ago #1618 by Torwick Lewyn
egyedül van??

More
14 years 6 months ago #1619 by NĂŠmeth MiklĂłs
-Torwick:Egyedül...
Laaster:-Idegesen néz és válaszol:
Hát nem kitört a kereke? Jó urak (és ekkor felkiált), nincs kedvetek elvinni a legközelebbi városba? Látom kalandozók vagytok és Nastha mindig tartogat meglepetéseket...(ekkor mormol valamit ami nem értesz)

More
14 years 6 months ago #1620 by MarkĂł Gergely
Ránézek Torwicra kérd?n tekintek rá vigyük e magunkkal majd apró biccentéssel jelezném én vinném.... de el?bb megkrédem...: elnézést jó Uram amiért be se mutatkoztam a nevem LAsteer Far Ranil felsentelt paplovagja vagyok... sajnálatos hiba miat ne értettem amit a végén mondtál...

More
14 years 6 months ago #1621 by Torwick Lewyn
Kétkedve figyeli az urat... Ranil ha gondolod vidd de rajta tartom a fél szemem!!

Time to create page: 0.183 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.