Shaddar Nastha, az árnyak városa

More
14 years 6 months ago #1646 by NĂŠmeth MiklĂłs
Léptei alatt szilánkok törését hallod és arca, mint a jég, semmi érzést nem mutat...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 6 months ago #1647 by NĂŠmeth MiklĂłs
*Hangosan* Jöjjenek velem, hozhatnak még békét. *halkan* Mit keresnek itt, és mit tennének pénzért?

More
14 years 6 months ago #1648 by Torwick Lewyn
Torwick-et nem zavarja meg a gyanakvás és nyugodtan válaszol. Kalandorok vagyunk és út közben találkoztunk egy keresked?vel kinek neve Sitheron vele jöttünk be a városba. Mondd önnek valamit a név??

More
14 years 6 months ago #1649 by NĂŠmeth MiklĂłs
*Feldereng az arca és félhalkan* Sitheron hívott, ? drága barátom! Hol van ? és merre találom? *suttogva*J öjjenek velem, talán segíthetek. És talán maguk is nekem... Jöjjenek velem...

More
14 years 6 months ago #1650 by Torwick Lewyn
bejöttünk a városba és ránkförmedt h ne folyjunk bele olyan dolgokba amit nem értünk és elviharzott meg valami démonról beszélt. ezek után én nem láttam.Ellenben egy kérdés jó uram Kit tisztelhetek önben?? Én Torwick Lewyn vagyok shadoni harcos

More
14 years 6 months ago #1651 by NĂŠmeth MiklĂłs
Ne itt, ily hangosan! Meg?rültek maguk! Meghallják hangunkat és mentem itten halunk!

Time to create page: 0.186 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.