Bemesélés 1. rész - A banda klubházában

More
10 years 1 week ago - 10 years 1 week ago #4849 by Fantalas
-Azt nem mondanám, hogy szintiművész vagyok, azt se hogy értek hozzá, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem játszottam rajta és ne tudnám beállítani.
Steven megpróbálja magát átverekedni magam a Wendy-t és Aikát bámuló, de a szinti előtt álló srácokon és kezelésbe veszi a szintit, legalábbis játszani nem kísérel meg rajta, de pár dolgot állítgatni rajta, hogy majd aki nála is jobban tud játszani kipróbálhassa azt igen.

-Jó tudom most már Wendy lába a fő műsorszám, de talán a szintin egyesek akik még nálam is jobban tudnak rajta játszani kezelésbe vehetnék. Ja és az előbbi felvétel valóban lehetett volna egy kis bandá film is éppúgy, mint jó kis zenei felvétel én mindkettőre nyitott vagyok, csak jó legyen a zene.

Összeszedi minden tudását és megpróbál eljátszani egy Boci-Boci tarkánál kissé bonyolultabb, de még a buta 2 akkordos popslágereknél egyszerűbb nótát, ezt talán még sikerrel, amikor rontana visszavonulót fúj. Ennek befejezt után

-Mellesleg nem kell az a beavatás eladásra tudom, csak érdekelt, de ha ők maguk kérik biztos nem olyan izgalmas és nos én mindig elnéznélek szívesen Wendy dolgozgatva teljes felszerelésben, itt a szaktudásod fontos, nem vagy te olcsó nő, a tisztelet feléd megvan, nos ez válasz a kérdésedre remélem, legalábbis részemről, a többiek válasza meg félig meddig adott.
Last edit: 10 years 1 week ago by Fantalas.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 week ago #4860 by TheElf
(Akkor szeretnék látni dobást is a kapcsolódó képzettséghez. Ha van szintire képzettséged akkor ugye érdemes dobni is)

A "még nálam is" kitételnél elég sokan nevetni kezdenek, mert ezzel bizony Steven úgy viselkedik, mintha az ő tudása egy igazán magas mérce lenne. Pedig nem feltétlenül az. Sőt. Hamar rá kell jönni, hogy a szintetizátoron zenélni nem ugyanaz, mint a kedvenc vágó programban zenét és hangeffektet tenni egy film alá, a filmes képzésed pedig arra elegendő, hogy amikor produkciót próbálsz "összevágni" a hangmérnöktől ellesett fortélyokat is bevetve akkor a demo módokat össze-vissza kombinálva egy a punkokénál is rosszabb csörömpölést csalsz elő az eszközből.

A "nem vagy te olcsó nő" sok esetben inkább sértő kitétel lenne, mint őszinte, ráadásul ő nem "dolgozgatni" szokott, hanem dolgozni. Ezzel ismét sikerül Stevennek prezentálnia, hogy ő még szinte fel sem ébredt aznap és a sok változás miatt megkeveredett.

More
10 years 1 week ago #4861 by Fantalas
Hopsz, igaz, hülyeséget mondtam, de nekem van olyan előnyöm hogy ha hülyeséget csinálok szólsz és előre és lehet máshogy csinálni ha jól tudom.

More
10 years 4 days ago #4864 by Fantalas
Javitva: Akkor szintetizátorhoz nem nyúl Steven, valamint nem mond semmit csak figyel Aikára és Wendy-re, de így is előre helyezi magát.

More
9 years 11 months ago #4867 by Boncdoki
- Miért ne lehetne mindkettő? - mosolyog vissza, egy még mindig egészen jóképű roncs váratlan sármjával. Pontosan tudja, hogy alkoholizmus ide vagy oda, maradt még benne némi kakaó, és néha jobban szereti, ha látják is az érdekeltek.
Persze ez csak villogás, igazából őt is jobban érdekli az igazi fejlemény, ami a két nő között látszik zajlani. Kíváncsian sandít Aikára, majd a dominára, majd vissza, majd vissza, mintha teniszmeccset nézne, méghozzá kitűnő játékosok meccsét, és próbálja elkapni a reakciókat. Ennek a kettőnek, úgy tűnik, múltja van egymással, és nem tenné még egy karját arra, hogy kizárólag szakmai. Mivel pedig az elf képviseli itt a mindenható állam bácsit, nem bánná, ha rájönne, mivel lehet hatni rá.
És mindeközben nagyon, nagyon igyekszik befogni a száját, nehogy elrontsa az esetleg infódús pillanatot. Pedig neki az ilyesmi nehezen megy...

//Dobások: 1, 1, 2, 2, 10//

More
9 years 11 months ago #4868 by TheElf
- Elhiszem, hogy van akinek most is a filmek kapcsán való látnivaló a fontos... De sokan azt mondanák úgy a helyes, ha előbb van meg a munka és utána a szórakozás. A múlt zenei sikereibe pedig kár sok dolgot belelátni: Egy hírességtől elvárják, hogy szembe mindig mosolyogjon, ha nem így teszek, akkor a haverjaimmal is rajta vesztenek. Aki akár pénzt, akár hatalmat, hírnevet keres, annak rabja lesz, és elveszti a lehetőséget arra, hogy változtasson a dolgokon. Elveszti a szabadságát, elvesztei a képességét, hogy önmaga legyen. Így lélegzik ugyan, de igazából halott. Én pedig nem ilyen jövőt szántam magamnak. - Jelzi Aika

A pénz, a hírnév, a képesség, hogy hass a rajongókra nem kis hatalom. De Aika már a zene előtt is egy pályára készült, a zene csak mellette lett volna. De a hírnév úgy látszik megállította. Persze az is valószínű, hogy így is meglettek a barátai, akár magasabb körökben is. Nem lenne meglepő, ha a telefonkönyvében a Lone Star névhez nem a segélyhívó zöld száma, hanem a vezérigazgató privát száma tartozna.

Time to create page: 0.213 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.