Bemesélés 1. rész - A banda klubházában

More
8 years 6 months ago #4887 by Fantalas
-Igazán úgy gondolom, hogy még fejlődőképes vagyok és amire most nem vagyok képes a későbbiekben képes lehetek és nem a játék miatt, hanem mert érdekel a rendszer, de majd bizonyítok.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #4888 by TheElf
- Csak azt mondtad informatikában az egyszerűség a menő. Nos én meg úgy tudom, hogy például a többrétegű védelem. Sok esetben olyan kódolások amik direkt lassúak és bonyolultak, hogy próbálkozással is lassú legyen megfejteni őket.

- És ez csak az első fele a problémának.A nagyobbik gond, hogy nem elég árakat emelni. Hiszen mindaz amit kínáltok az a céges elf titkárnőknek így is drágább... Mégsem állnak sorban. A hamis papíros játék kapcsán a hamisítónak is van ára, meg az üzlet ára, hogy esetleg sitt, verás vagy golyó jár érte. És a láda sörért hozott használt bútortól pár szinttel feljebb lévőhöz sem kell még hamisító. De normális alapanyag már igen

Ha a sör alapú elszámolásról Whiskey alapúra álltok át, és valami olcsó félszintetikus löttyel fizettek az még valóban nem az a kategória ahol kockázatot vállalva, trükközve kellene sokat spórolni. Az csak az igazán drága dolgoknál éri meg. A minőségi és designos és ezért "megfizethetően drága" szinten még nem.

More
8 years 6 months ago #4889 by Fantalas
Meghökken, de próbál a csajok előtt jó színben feltűnni.

-Igazad van, nem egyszerűség a jó dolog, én vagyok az utolsó aki azt mondja hogy silány megoldás menő, sőt és hogy ha most valami nem jó abban amit mondtam akkor átgondolom.

De nemcsak jó színben akar feltűnni, hanem tényleg át is gondolja a dolgokat

More
8 years 6 months ago #4890 by Boncdoki
- Rendben, na, nem akartam belegázolni az érzékeny lelkedbe. - morogja félhangosan, mert a türelme kezd felőrlődni, amitől mindig szomjas lesz. Úgy általánosságban mindig mindenfajta stressztől szomjas lesz.

Egyébként meg a társalgás lassan kezdi elveszíteni. A tenyerébe támasztja az állát és lassan, de fokozatosan csúszik lejjebb. Ez lassan átmegy könyvelőmunkába, attól pedig ő személy szerint fejreáll. Ráadásul folyamatosan sört és whiskeyt emlegetnek, ami határozottan nem könnyíti meg a helyzetét... Kegyelem. Kegyelem szegény mátós fejének.

More
8 years 6 months ago #4891 by TheElf
- Ha már van aki szerzett a bandának szintetizátort, akkor nem ártana, ha szereznénk hangfalat, erősítőt, keverőpultot is. Ez is kell a berendezéshez, nem csak bútor. Mert rendben, pár napra én is el tudom hozni a hangfalaimat, de nem lehet mindig arra építeni a bulit - Veti fel Aika

- Milyenek ezek a hangfalak amiket tudsz szerezni?

- Yamatetsu erősítő, Yamatetsu hangfalakkal. Y sorozat, 2054-es gyártmány, szóval nem új. Viszont Az Y-5490 még mindig elég jó erősítő, az Y-S490 mélyládák, és az Y-T491A hangfalak beválltak. - Jön a típusnév

- Ja, csak kinyomják az abalkot - Vágják rá vagy öten egyszerre

- A keverőn és az erősítőn is van hangerőszabályzó.

More
8 years 6 months ago - 8 years 6 months ago #4892 by Shuga
--Nem tudom eldönteni hogy banda klub helyt akartok vagy mit is mert ugye annyi felé tereltétek a témát. Igazából a kérdés először ami szerintem megadja az alapot mennyit szántok rá.-Nézek körül van ugyan lehetőség a helyben, de ahhoz tudni kell milyen mélyre nyúlhatunk. Aika ötlete se rossz bár az tényleg töménynek tűnik, kocogtatom meg az ablakot húzom végig a körmeim a falon miközben körbejárom. -Szóval mi a limit és meddig mennétek el, mert ugyan a sajtburgerek és a kurvák is pénzbe kerülnek pláne hogy mind a kettőből létezik olyan áru amiről ti csak anyázva beszélnétek. Visszatérve a klubra van benne valami amit kilehetne hozni de ahhoz nem felnőttként kellene gondolkodnotok hanem bandatagként. Elsődlegesen gyanítom pihenni és egyéb dolgokat megbeszélni terveztek. Aztán kerül elő a banda azon tagságának igénye akik kimaradnak a póráz vagy a lánc nekik távoli részéről. És előkerült a pénzszerzés lehetősége is nem felejtve azt hogy mégis csak a banda színeit viselje a hely és ne avuljon el pár év alatt hanem egy viszonylagos maradandóságot szeretnétek ugye? - támaszkodom neki egy asztalnak egy porcikám se rejtve a kíváncsi egyedek elől,

(Hopp bemutatkozni elfelejtettem én veszem át Wandát a továbbiakban:) )
Last edit: 8 years 6 months ago by Shuga.

Time to create page: 0.227 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.