- Thank you received: 0
Bemesélés 1. rész - A banda klubházában
- Van pár érdekes arc a bandában, és ugye az újak közül is érdekes lehet Aika is,
de a remek új dominánk is. De a műhelyeket is meg tudjuk mutatni.
- Hé, golyót igazságügyi dokiként is szedünk eleget. Igaz, hozzánk sokszor tálcán hozzák a pacienst, de a golyó kiszedése nem művészet. És igen, ehhez is kell alap doktori dolog. De mondjuk sebészi papírom nincs, sürgősségire se szánt az élet. De abban igazad van, hogy jobb az, ha olyan dolgozik a srácokkal aki a papírja szerint is többnyire élő betegekkel foglalkozik. - veti fel Gina, teljes joggal, mert ugye szakérteni vagy a hullán kell, vagy műhibánál. Ha pedig elme kérdésében szakért, akkor sem terápiás cél a döntő.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- A bemutatkozós videó elégséges lehet, csak ki kell találni, mi, hogy, mi szerepeljen benne és hogy fogjuk elérni a legjobb hatást, ehhez milyen látványt és aláfestő zenét váalsztunk, sok apró részlet meghatárózó kell hogy legyen. Ötletek?
-Mi? Te is szociális adeptus vagy, vagy honnan sejted illetve tudod ezeket a dolgokat? Mellesleg a lövöldözés az nem, de most inkább ezekre azért gondoltam, mert ezekre amúgy is van példa, valamint itt másvalaki fegyvermániás ha jól sejtem. Az sem igaz, hogy nem gondolok az emberekre, nem véletlenül kérdeztem rá, nemde bár.
Nevet. Kicsit kínjában mint jókedvűen, önfeledten, de direkt nem is leplezi és ezt is tudtukra adja tettekkel.
- A többi videó elé/közben/mögé tétele jó ötlet. Nem is külön bérlésre gondoltam. De esetleg lehetne terjeszteni az alvilágban, bár gondolom nagyobb cél érthető el, ha már eleve érdeklődő embereket célzunk meg velük mint random emberkéket.
Egy pillanat szünetet hagy.
- A lőtérre mindenki jár majd, de nem lőtéri csapatot keresünk, hanem gondolom, döntően a filmes csapatot bővítenénk. Te tudod azt is mire van szükségünk.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Egyebek
-
Az oldalról
-
Játékot, kalandot, stb. tesztelünk
- Az USA Legrosszabb városa
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?