Bemesélés 1. rész - A banda klubházában

More
8 years 6 months ago #4909 by TheElf
- Bocs, hogy a pszichiáter is kicsit kiszól belőlem, de az extrém szexvideo toborzási céllal már csak azért sem jó, mert általában akik nézik az ilyet, valamiért a videót választják például a kurvák helyett. Akció is van elég, hála mondjuk a haarci motoros, vagy utcai bunyós bajnokságoknak. Ráadásul egyik sem a jó emberanyagot célozná meg. Toborzás alapja egy olyan imázsfilm amiben meg is tudnak valamit rólunk és nem olyat amiért sitt jár. /color]

- Van pár érdekes arc a bandában, és ugye az újak közül is érdekes lehet Aika is,
de a remek új dominánk is. De a műhelyeket is meg tudjuk mutatni.

- Hé, golyót igazságügyi dokiként is szedünk eleget. Igaz, hozzánk sokszor tálcán hozzák a pacienst, de a golyó kiszedése nem művészet. És igen, ehhez is kell alap doktori dolog. De mondjuk sebészi papírom nincs, sürgősségire se szánt az élet. De abban igazad van, hogy jobb az, ha olyan dolgozik a srácokkal aki a papírja szerint is többnyire élő betegekkel foglalkozik. - veti fel Gina, teljes joggal, mert ugye szakérteni vagy a hullán kell, vagy műhibánál. Ha pedig elme kérdésében szakért, akkor sem terápiás cél a döntő.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #4912 by Fantalas
Bármennyire is be kell ismernie igazuk van a videó kapcsán, és tudja hogy az ilyen videóknak több oldaluk is van. Rendkívül szórakoztatóak, de károsak is, sokkal rosszabbak és jobban rá lehet függni mint a régi 21. század eleji videókra, amire akkori források alapján szinten úgy hivatkoztak mint a nők elnyomásának szimbólumára, de ez sehol sem volt a mai szinthez képest. No nem mintha minden esetben elnyomást jelentene, talán még a dominából is kinézi, hogy nem csak a dominaságban van benne, hanem a fordítottjában, amikor a férfi a domináns és ebben is úgy tud megjelenni, hogy egyáltalán nem érződik elnyomottnak, sőt a látszólagos elnyomottságban, egyenlő félként tud megjelenni, pont ahogy Gináról is el tudja képzelni. Ezek a videók sokszor elvonják a figyelmét, élvezi is őket, de látja káros hatásukat is és minimálisra szeretné csökkenetni a hatásukat, de ezzel folyamatosan kűzd, ezért volt az, hogy ha videó jött fel témaként erre tudott elöszőr asszociálni, habár pontosan tudta, hogy nem erről lesz szó és ő sem ezt tartja bölcs választásnak ugyanúgy, ahogy a hölgyek említették, de mégis befolyással van rá a dolog. Azt hitte, hogy ha ez a lehetőség kiesik, hát ismerve aki az ötletet feldobta lövöldözésről vagy egyéb akciós videókról lesz szó, de úgy tűnik ebben is tévedett. Igaz be kell látnia, a bemutatkozós videó hatékonyságát, és egyértelműségét. Főleg ha olyan cuki pofákkal lehet toborozni, mint Aika vagy a banda lányai, de inkább Aika. A banda lányairól kicsit más stílus ugrik be neki, de toborzásnak az ő stílusuk is könnyen megfelelhet. Úgy gondolja talán nem venné el az se a kedvet, ha az egész videióban nem csak lányok szerepelnének, hiszen az túl gyanús lenne. Főleg Aikával, nem éppen egy bandásnak teremtésről an szó, még úgy is ha mondandója párhuzamot vonhat aközé, hogy miért lenne bandás és az ilyen személyiséggel miért ilyen a külsője. Gondolja ezt úgy hogy nem tudja ki mit mondana.

- A bemutatkozós videó elégséges lehet, csak ki kell találni, mi, hogy, mi szerepeljen benne és hogy fogjuk elérni a legjobb hatást, ehhez milyen látványt és aláfestő zenét váalsztunk, sok apró részlet meghatárózó kell hogy legyen. Ötletek?

More
8 years 5 months ago #4915 by TheElf
- Pasik... Mindenféle kavarog a fejedben, de hol dugásra, hol lövöldözésre gondolsz viszont nincs sok ötleted arra, hogy mi legyen a filmben. Vagy inkább a filmekben. Tök jó, de ki az aki nézni fogja a videót? Hol fogja nézni? Te vagy a nagy szociális adeptus, és pont az emberekre nem kérdezel rá magadban és arra, hogy hogyan fogjuk elérni őket. Mert nem hiszem, hogy a helyi adón akarunk venni a legolcsóbb időpontban reklámidőt. Kerül toborzófilm a következő eladásra szánt video elé, mögé... Kerülhet koncertfelvételhez, sport témához, sok helyre tehető toborzó anyag. És nem egyforma kell mindenhova.

More
8 years 5 months ago #4916 by Fantalas
Meglepettség látszódik az arcán.

-Mi? Te is szociális adeptus vagy, vagy honnan sejted illetve tudod ezeket a dolgokat? Mellesleg a lövöldözés az nem, de most inkább ezekre azért gondoltam, mert ezekre amúgy is van példa, valamint itt másvalaki fegyvermániás ha jól sejtem. Az sem igaz, hogy nem gondolok az emberekre, nem véletlenül kérdeztem rá, nemde bár.

Nevet. Kicsit kínjában mint jókedvűen, önfeledten, de direkt nem is leplezi és ezt is tudtukra adja tettekkel.

- A többi videó elé/közben/mögé tétele jó ötlet. Nem is külön bérlésre gondoltam. De esetleg lehetne terjeszteni az alvilágban, bár gondolom nagyobb cél érthető el, ha már eleve érdeklődő embereket célzunk meg velük mint random emberkéket.

More
8 years 5 months ago #4917 by TheElf
- Ehhez nem kell szociális adeptusnak lenni. De többféle filmre lesz szükség, és ez a fontos. Ellenben, te vagy a banda egyik fontos filmese, nem ártana, ha lenne ötleted rá neked is. Ugyanis a csajos ötletek amik a vonzerőnkre építenek nem mindig működnek. Leginkább akkor nem, ha éppen bandacsajokra is szükség van.

Egy pillanat szünetet hagy.

- A lőtérre mindenki jár majd, de nem lőtéri csapatot keresünk, hanem gondolom, döntően a filmes csapatot bővítenénk. Te tudod azt is mire van szükségünk.

More
8 years 5 months ago #4920 by Fantalas
- Attól még mert az infós részleget vezetem még, nem vagyok filmes, mártmint értem én az összefüggést, az infós, boltos részben vannak filmek is, de nem én vagyok aki speciálisan ehhez ért, még ha neked annak is tűnik. De értem én a célzást, már gondolkodtam rajta, hogy erőltessem ezt a dekásosságot vagy sem, hogy egy dologra jobban koncentráljak. De ne aggódj van itt olyan bandacsaj, aki még a csajokat is elcsábítja és motiválja a csatlkozásra, azt elhiheted, de ha valamiért ebben nem bíznánk, nekem vannak olyan képességeim, amivel talán én is el tudnám vállalni a feladatot, de a pszihikájukhoz nem értek úgy mint egyesek.

Time to create page: 0.379 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.